Ik ga het huis uit en ik neem mee…

Hebben andere moeders ook het probleem dat deze lijst steeds langer en langer lijkt te worden? Ik doe ook niet aan mijn lijstje inkorten. Mijn oplossing is een grotere handtas of luiertas, maar om het makkelijker te maken, heb ik wel een aantal handige tips!

Speentjes

Of je nu een paar dagen weggaat of even snel op neer wil naar de supermarkt… Speentjes die op de grond vallen of kwijtraken op publieke plekken zijn een nachtmerrie voor iedere ouder. Helemaal wanneer de kleine begint te huilen en het nog even zal duren voordat je thuis bent.

Ben je op zoek naar iets unieks? Bekijk dan eens onze handgemaakte speendoekjes.

Vieze was, monddoekjes of luiers

Kleine kinderen weten alles op wonderbaarlijke manier vies te krijgen. Een lekkend ijsje over de kleren, vieze of lekkende luiers, een mondje terug van de flesvoeding… Er komt geen einde aan de lijst. Iedere ouder weet dat je het huis niet verlaat zonder toetendoekjes. Ga je liever bewuster om met het milieu? Kijk dan eens bij deze extra grote biologische spuugdoeken. Super handig om bij je te hebben. Deze spuugdoeken kunnen ook onder het hoofdje gelegd worden in de wandelwagen. Nu heb je iets om het gezichtje te poetsen, maar waar laat je de vieze doeken? Onze wetbags bieden uitkomst. Deze wetbags zijn waterproof en alle vieze was of luiers kan je hierin stoppen. Stop de wetbag zonder zorgen in de luiertas. Niks zal doorlekken en de luiertas blijft helemaal schoon!

Eten en drinken

Geen enkele ouder verlaat het huis zonder wat drinken mee te nemen voor de kleine. Zeker op warme zomerdagen is het belangrijk dat de kinderen extra water drinken. Er is keuze genoeg aan drinkbekers, maar ken je de WoW Cups al? Deze handige antilek drinkbekers hebben geen rietje. Dankzij het strakke design kan er GEEN schimmel in de drinkbeker komen. In deze extra hygiënische drinkbekers kan dus ook fris worden meegenomen.

Een ander leuk product zijn de MijnNami Fruitspeentjes voor baby’s onder de 9 maanden. Deze grappige rammelaar en speen in één, kan gevuld worden met vers fruit. Dit kan verkoeling bieden tijdens warme maanden en geeft de kleine iets om te ontdekken en te doen in de wandelwagen.

Teveel tassen en moe van het sjouwen?

Bekijk dan snel onze Mommy  Clips. Met deze handige haak kan je alle tassen bij elkaar houden. Hang de haak aan een wandelwagen, fiets of houd deze haak vast zonder dat de plastic handvaten van de tassen in je vingers snijden.

Vliegensvlugge peuters

Sommige peuters zijn ontzettend ondernemend. Dit kan helemaal lastig worden als je meerdere kinderen onder de vier jaar hebt. Een kindertuigje kan uitkomst bieden. Onze leuke knuffeltuigjes hebben een klein opbergvakje in het knuffeltje. Laat de kinderen hierin hun eigen pakje drinken  en een snack dragen.Heb je een kindje onder de 4 en een baby in een buggy of wandelwagen? Bekijk dan eens onze polstuigjes.  Door het polstuigje om je pols of aan de wandelwagen te bevestigen, houd je jouw hand vrij voor andere dingen.Een mooie middenweg tussen de knuffeltuigjes en polstuigjes, zijn onze harnastuigjes. Deze komen in diverse leuke designs voor kinderen, zijn gemaakt van ademend katoen en licht om te dragen.

Mondkapjes voor kinderen

Door de Corona pandemie zijn we allemaal voorzichtiger geworden. We houden meer afstand en wassen vaker onze handen. Mocht je om wat voor reden dan ook, toch wat extra bescherming willen voor jouw kind(eren), dan hebben we mondkapjes vanaf 4 jaar. Deze kindvriendelijke mondkapjes hebben een speciale vorm waardoor het makkelijker is om door het mondkapje heen te ademen. Kinderen zullen nauwelijks merken dat ze een mondkapje dragen. Vanwege het enorm populaire design, hebben we deze mondkapjes nu ook voor volwassen.