Polstuigje kind

ALGEMEne informatie POLSTUIGJE

Een polstuigje voor kinderen is een veiligheidsartikel dat voorkomt dat kinderen weglopen of onverwachts gevaarlijke situaties veroorzaken. Handig voor wanneer kinderen op reis gaan naar bijvoorbeeld dierentuin, pretpark, evenement of gewoon tijdens het wandelen en voor de dagelijkse boodschappen.

Een polstuigje wordt allereerst bevestigd aan de pols van een kind. afhankelijk van welk soort polstuigje je neemt, kun je kiezen of je zelf ook een polstuigje om doet, of kiest voor een looplijn met lus die je vast kan houden.

 

Alternatief

Polstuigje basic

Het Basic polstuigje is een semi-elastisch tuigje van circa 80 cm lang om je kleintje(s) in de buurt te houden tijdens een wandeling, zonder dat je continu hoeft te buigen om een handje vast te houden. Dit product is geschikt voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar.

Je kunt de band die om de pols van je kleintje zelf op maat schuiven waardoor je zoon of dochter het polsje er niet meer uit kan trekken. De ouder dient echter wel het polstuigje zelf in de hand te houden en kan hem zelf niet aan de pols bevestigen zoals bij ons Polstuigjes 360. 

VOORDELEN POLSTUIGJE 360