Veiligheid van kinderen tijdens de coronavirus uitbraak

Kinderveiligheid tijdens coronavirus uitbraak

Hoe je de omgeving, jezelf en natuurlijk het meest belangrijke, je kind(eren) beschermd in deze onzekere tijd van het coronavirus?


Natuurlijk gaat de voorkeur uit naar zoveel mogelijk thuis blijven, maar voor alleenstaande ouders is het niet altijd een optie om alleen de deur uit te gaan. Kinderen hebben ook behoefte om buiten te komen en onder begeleiding is dat nog steeds toegestaan. Dus ben jij een ouder die nog regelmatig naar buiten gaat en kan je niet anders of wil je gewoon graag dat je kind mee naar buiten gaat, dan is een kindertuigje een uitstekende oplossing. 

 

Kinderen kunnen onvoorspelbaar reageren. Zeker met de huidige noodmaatregelen kan een extra stukje veiligheid garantie geven en besmetting of ongevallen voorkomen. kinderen weten of voelen dat de huidige situatie niet is zoals zij gewend zijn, daardoor is het niet geheel ondenkbaar dat ze onverwachts iets doen wat je niet aan ziet komen. Van nature zijn kinderen nieuwsgierig en eigenwijs, neem daarbij de stress van ouders, verzorgers en iedereen waarmee ze interactie hebben en de kans is ook aanwezig dat ze zich zo nu en dan verzetten. Naast de gênante situatie die zich zal afspelen in supermarkt of op straat, draait het uiteindelijk natuurlijk om de gezondheid en veiligheid van ons allemaal. Neem daarom het zekere voor het onzekere als het aankomt op veiligheidsmaatregelen.

Een kindertuigje zorgt er voor dat de 1,5 meter of 2 meter regel met zekerheid gewaarborgd kan worden. Zo komt niemand voor verrassingen te staan, dat is wel zo prettig in deze onzekere tijden. Wie weet hoe lang het nog zal duren. 

Er is keuze uit een ruim assortiment tuigjes, van polstuigjes, tot harnastuigjes tot knuffeltuigjes. Neem een kijkje in onze shop en laat je verassen door de kindervriendelijkheid van moderne kindertuigjes.

 

Kindertuigjes

Engeltuigje

16,95 incl btw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *