Peuteractiviteit: Glow in the dark badavontuur

Benodigdheden

  • Glow sticks (o.a. verkrijgbaar bij de Action)
  • Glow in the dark sterren (o.a. verkrijgbaar bij de Hema en Intertoys)
  • Glow in the dark/lichtgevende verf (verkrijgbaar bij de meeste hobbywinkels, bijvoorbeeld Pipoos)

We weten allemaal dat kinderen een levendige fantasie hebben. Hierdoor kunnen ze de mooiste avonturen beleven. Voeg een beetje magie toe aan de badkamer en laat ze een onvergetelijk bad nemen! Gaan ze magische vissen vangen? Stop een aantal glow in the dark sticks in bad (deze zijn o.a. bij de Action verkrijgbaar voor 0,69 per pak), gooi er een paar visjes bij en geef ze een schepnetje.  Gaan ze op een ruimtereis avontuur? Dan kun je bijvoorbeeld de tegels volplakken met glow in the dark sterren. Als je het echt speciaal wil maken dan zou je ook nog met glow in the dark verf of neon verf, planeten kunnen schilderen op de tegels. De verf is na het spelen makkelijk weg te spoelen. Ze zullen ook ontzettend veel plezier hebben als ze zelf de badkuip en de tegels mogen verven.

Volg ons

Wil je niks missen en op de hoogte blijven van al onze (knutsel) tips en ideeën? Volg ons dan op Facebook: https://www.facebook.com/kindertuigjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *