Polstuigjes vergelijken – Welk polstuigje is het beste?

Het juiste polstuigje kiezen kan ontzettend lastig zijn, wij zetten alles even op een rijtje, zo weet je precies welk polstuigje het beste bij jou past.

Soorten polstuigjes

Polstuigjes komen in verschillende soorten en maten. Wij zullen de vier meest voorkomende polstuigjes behandelen.

De polstuigjes die we zullen bekijken zijn het basic polstuigje, het polstuigje met plastic koppeling en de MijnNami polstuigjes met stalen polskoppeling met nog een extra variant dat van een slot is voorzien voor extra veiligheid.

Hieronder zie je de verschillende soorten polstuigjes.

De juiste keuze maken

Ben je opzoek naar een instap model om te proberen of een kind bereid is om een polstuigje te dragen, dan kun je kiezen voor het basic polstuigje. Echter kan dit polstuigje wanneer het niet in de smaak valt – vanwege gebrek aan comfort en geen elastische looplijn – tot een afkeer leiden bij kinderen, waardoor ze geen enkel polstuigje meer zullen accepteren. Het basic polstuigje is niets meer dan een harde niet elastische lijn, die bij hard trekken zowel ouder als kind kan bezeren, daarom bieden wij dit polstuigje ook niet langer aan via onze webshop.

Polstuigje Basic

Polstuigje – Plastic koppeling

Naast het basic polstuigje blijven er nog drie opties over. De Polstuigjes 360 plus, polstuigjes 360 plus met slot of het polstuigje met plastic koppeling. Ervaring heeft ons geleerd dat de polstuigjes met plastic koppeling vaak gebreken vertoont, zoals bijvoorbeeld: klittenband dat rafelt, slechte naden of zwakke plastic koppeling wat resulteert in breuken of scheuren of andere kwalen, afhankelijk van de fabrikant. Zodra een product op de populair wordt, brengen meerdere fabrieken het product op de markt, maar in landen zoals China worden regels en patenten vaak aan de laars gelapt, met als resultaat een onveilig product van matige kwaliteit. Ook dit product hebben wij vanwege bovengenoemde redenen niet in ons assortiment.

Prenatal Polstuigje

MijnNami Polstuigjes

Onze keuze gaat onbetwist uit naar de MijnNami Polstuigjes. Deze polstuigjes hebben een vele hogere kwaliteitsnorm dan alle andere polstuigjes op de markt. De stalen polskoppeling zorgt voor een sterkere bevestiging met het polsbandje en kan 360 graden draaien waardoor het tuigje niet in de knoop raakt. Ook voor dit product geldt dat er meerdere fabrikanten zijn. MijnNami heeft na uitgebreide kwaliteitscontrole de beste fabrikant gekozen om het merklabel aan te verbinden. Deze polstuigjes hebben een zachte voering, voor extra draagcomfort, is gemaakt van stevig materiaal, zodat naden niet loslaten, klittenband niet rafelt en de looplijn niet onverhoopt losscheurt of breekt. Ook is het MijnNami polstuigje geschikt tot een leeftijd van 10 jaar. Daarnaast is de uitvoering met slot ideaal voor kinderen die de polstuigjes met alleen klittenband sluiting af kunnen doen. 

Bekijk ze hier
MijnNami Polstuigje 360 Plus

Overzicht

MijnNami Polstuigje 360
Kenmerken
Verschillende lengte en kleuren
Dubbele klittenband sluiting?
Elastische looplijn met ijzerdraad kern
Extra zachte voering?
Extra stevige naden?
360 graden draaibaar?
Variant met slot?
Variant met noodontkoppeling?
Van 1,5 t/m 10 jaar?
Kwaliteitscontrole
Garantie & Retouren?
Nederlands Merklabel?
Andere aanbieders
Kenmerken
Verschillende lengte en kleuren?
Dubbele klittenband sluiting?
Elastische looplijn met ijzerdraad kern?
Extra zachte voering
Extra stevige naden
360 graden draaibaar
Variant met slot
Van 1,5 t/m 4 jaar
Kwaliteitscontrole
Garantie & Retouren?
Nederlands Merklabel

Conclusie

De polstuigjes van MijnNami zijn met vlag en wimpel de beste en meest ouder- en kindvriendelijke polstuigjes verkrijgbaar op de Nederlandse en Belgische markt. Alle kwaliteitsnormen zijn hoger dan bij soortgelijke polstuigjes en MijnNami biedt ook nog eens garantie op het merk, zo heb je dubbele garantie, van zowel MijnNami als wel Kindertuigjes.nl. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan of niet goed zijn aan het product, dan krijg je altijd een vervangend product, zolang de garantie van 2 jaar strekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *